Investering- og markedsføringsmuligheter
med Clarks i Norge

Clarks har hatt en positiv utvikling i Norge de siste årene, med jevnt økende salg og en markant økning i etterspørselen blant norske forbrukere. Vi ønsker derfor å bygge opp under den positive utviklingen og styrke satsningen i Norge ytterligere ved å øke synligheten til merkevaren gjennom flere markedsføringstiltak. I tillegg ønsker vi å bedre serve etterspørselen fra forbruker ved å øke utvalget og tilgjengeligheten til merkevaren i detaljhandelen og etablere flere Clarks Shop in Shops.
På verdensbasis er Clarks varemerke nr.1 innen hverdagssko.
Bli en Clarks-partner og ta del i vår suksess.

Les mer om:> SHOP IN SHOPS> FRANCHISE

Video fra stand med Clarks butikkinnredning:


Kontakt Clarks Norge ved Oddbjørn Hessen, Telefon: 40 32 70 70, E-post.
Shop in Shops

- bli med på vår vekstsuksess

Clarks inspirerer til merkelojalitet og tiltrekker forbrukere i alle aldersgrupper.
Merket har eksistert siden 1825, men er så absolutt et tidsriktig merke.
Moteriktge og innovative produkter gjør at Clarks tiltrekker en stadig større andel yngre kjøpere og motebeviste forbrukere i tillegg til den "klassiske Clarks kunden" som er ute etter høy kvalitet, skoekspertise og god komfort.
Når din butikk blir med på et Clarks Shop-in-Shop program, tar dere et steg inn i en historie med uovertruffen levetid og suksess. Dere blir med på en global vekst gjennom en sjelden blanding av originalitet, ekspertise, innovasjon og stil-innsikt.

For mer info om Clarks Shop in Shops, vennligst kontakt Clarks Norge
ved Oddbjørn Hessen, Telefon: 40 32 70 70, E-post.

Franchise

- Lokalt eierskap og drift er en suksessoppskrift

Bli en del av noe stort!
Vi har vel alle sett en Clarks-butikk i en hovedgate eller et shopping-senter et eller annet sted i verden. Men det er bare litt av Clarks imponerende historie i detaljhandelen. Vår filosofi er enkel: «Å bringe våre produkter dit kundene er». Derfor åpner Clarks stadig nye butikker i nye land og har i dag mer enn 1400 butikker over hele verden. Det sier jo litt om størrelsen på Clarks detaljhandel.

Merket CLARKS har eksistert i nesten to århundrer. De siste 27 årene har det stadige økende antallet franchise-foretak vært nøkkelen til merkets vekst. Å finne frem til de riktige samarbeidspartnerne er vesentlig for selskapets planer om utvidelse og vekst. Clarks står i en uovertruffen global posisjon, med merkelappen som «Verdens Nr.1» i kategorien hverdagssko og et salg som overskrider 140 milliarder NOK.

Voks sammen med Clarks!
Du vil bli en del av Clarks i en utrolig spennende tid; selskapet vokser som aldri før. Clarks inntar nye markeder og tiltrekker seg nye kunder med unike og innovative produkter. Det kan trygt sies at Clarks har mye fore og fortsatt mye å utrette.

Vi følger deg hele veien – steg for steg
«Moro, nyskapning og den rette innstilling» er filosofien som Clarks lidenskaplig tar i bruk for å støtte franchise-foretakene og de målene de setter seg. Vi selger tre par sko, hvert andre sekund, hver time, hver dag. Så ditt potensiale er enormt. Dersom du deler Clarks lidenskap, merkets verdier og er åpen for en verden av muligheter, da er tiden inne for å samarbeide med Clarks – et helt unikt skomerke!

For mer info om Clarks franchise, vennligst kontakt Clarks Norge
ved Oddbjørn Hessen, Telefon: 40 32 70 70, E-post.

Noen spørsmål å ta stilling til:
Hvor ønsker du å åpne Clarks franschise-butikk(er)?
Har du allerede et lokale som egner seg som Clarks-butikk? Om ja, hvor ligger disse lokalene?
Hvilket investeringsnivå er mulig for deg?
Takk for at du gir oss informasjon om dine nåværende aktiviteter og forretninger:
Navn på selskapet, omsetning, sted, internett-adresse.